server Eu-balnazzar
Caractere: Warlock 85 main caracter -achiev de epic potzi intra linistit in orice guilda
-meserii tailoring+inscription 525
-gear este pve am si ceva pentru pvp
dar foarte putzin
-guild e de romani... sfatul meu pleaca draq d acolo ca suntem multzi dar multzi is nabi in draci...
Paladin 85 Alt spec holy+ retribution
-meserii blacksmith+ jewlcrafting (blacksmith doar pana la skil 500 ca atat ma interesat nu ai nici un avantaj la skill maxim) jewlcrafting skill 525
-gear nu are genial, dar am healat in raid de 10 lejereala dak vrei sa il faci main itzi pot da niste sfaturi
-
Warior 85 -alt spec protection+furry
-meserii blacksmith + enchanting skill 500 amandoua
- prea overpower clasa nu am jucat cu ea
Hunter 85 a facut lvl 85 din minat si herbalism e genial la farmat
+ caractere sub lvl 85: priest lvl 80 alchemy skill 525+ enchanting
death knight lvl 75 alchemy 525 (elixir master) + herbalism skill mic la herb
majoritatea itemelor de heriloom- deci nu vei avea probleme cu cresterea unui caracter nou
Contact la numarul de telefon 0749214483 sau socka_razvi17@yahoo.com (id de mess)
Caractere: Warlock 85 main caracter -achiev de epic potzi intra linistit in orice guilda
-meserii tailoring+inscription 525
-gear este pve am si ceva pentru pvp
dar foarte putzin
-guild e de romani... sfatul meu pleaca draq d acolo ca suntem multzi dar multzi is nabi in draci...
Paladin 85 Alt spec holy+ retribution
-meserii blacksmith+ jewlcrafting (blacksmith doar pana la skil 500 ca atat ma interesat nu ai nici un avantaj la skill maxim) jewlcrafting skill 525
-gear nu are genial, dar am healat in raid de 10 lejereala dak vrei sa il faci main itzi pot da niste sfaturi
-
Warior 85 -alt spec protection+furry
-meserii blacksmith + enchanting skill 500 amandoua
- prea overpower clasa nu am jucat cu ea
Hunter 85 a facut lvl 85 din minat si herbalism e genial la farmat
+ caractere sub lvl 85: priest lvl 80 alchemy skill 525+ enchanting
death knight lvl 75 alchemy 525 (elixir master) + herbalism skill mic la herb
majoritatea itemelor de heriloom- deci nu vei avea probleme cu cresterea unui caracter nou
Contact la numarul de telefon 0749214483 sau socka_razvi17@yahoo.com (id de mess)