iTrader - ratingul userilor de la anunturi

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • games-area
    Administrator
    • Jul 2010
    • 605

iTrader - ratingul userilor de la anunturi

Dupa cum v-ati dat seama si din titlul acestui thread , a fost introdus un nou sistem de rating al userilor care posteaza in sectiunea Publicitate. Prin intermediul acestui sistem se va putea face clasament al celor care vand/cumpara in asa fel incat sa fie eliminati cei nu trimit pachetele sau le cer pentru a le trimite inapoi intr-un cuvant pentru a elimina teparii.

Sistemul are adaugat si un link in bara de navigatie "iTrader" de unde se poate vizualiza un clasament al celor mai buni vanzatori/cumparatori de pe forum, un clasament ,Hall of Shame ,pentru cei mai slabi useri de la aceasta sectiune si deasemenea se poate face o veificare despre fiecare user in parte cu detalii despre cei care iau dat feedback pozitiv sau negativ ce functie au avut in acea vanzare/schimb.

Pentru a posta un feedback uni user asta se poate face din profilul userului respectiv sau din thredul/postul de la publicitate .
    Pentru orice nelamuriri ,intrebari, etc, referitoare la acest sistem de rating puteti posta in acest thread
    Echipa Games-Area
  • toli
    Member
    • Sep 2010
    • 32

interesant, sa il vedem cum functioneaza, este o idee buna cu toate ca inca nu am vazut foarte multe anunturi

Comment

• mussy
      Junior Member
      • Nov 2010
      • 17

Din cate am observat se cam foloseste pe toate site-urile care au acest gen sectiune destinata pentru publicitate si care vor sa tina o evidenta clara cu ceea ce se intampla.Dupa parerea mea este o idee foarte buna , ramane de vazut cat de des este folosita.

Comment

• loop
        Junior Member
        • Aug 2010
        • 12

va afecta vanzarea sau cumpararea de produse de la mica publicitate ?
        se vor afisa altfel threduriele in functie de rating ul fiecarul user ?

Comment

Working...