Automation is a car company tycoon game in which you design and build cars from scratch. It is you who designs everything from the very core that is the engine, over the chassis, to the suspension and the car's looks. Several games have tried this before... but were able to merely scratch the surface.
Am jucat ultimul update al jocului LCV3 Patch3 si nu am intampinat dificultati in navigare sau alt gen de probleme dupa cum averizeaza dezvoltatorul. Jocul este interesant pentru cei pasionati de gen si reuseste sa te tina ocupat ore bune in diferitele module , engine construction, body design sau campaign care iti acorda sansa sa joci ca si CEO al companiei si sa ai access la toate modulele.
Pretul pare un pic piperat pentru un joc care inca nu a fost finalizat.
Am jucat ultimul update al jocului LCV3 Patch3 si nu am intampinat dificultati in navigare sau alt gen de probleme dupa cum averizeaza dezvoltatorul. Jocul este interesant pentru cei pasionati de gen si reuseste sa te tina ocupat ore bune in diferitele module , engine construction, body design sau campaign care iti acorda sansa sa joci ca si CEO al companiei si sa ai access la toate modulele.
Pretul pare un pic piperat pentru un joc care inca nu a fost finalizat.