Iniþial ni s-a promis cã versiunile de PC ºi X360 ale RPG-ului molyneuxian vor fi lansate simultan. Nu ºtiu de ce, dar m-am bucurat. Oriczt de mult am incercat sã imi inchipui cã nu existã, imi e drag pseudo-RPG-ul celor de la Lionheart. E uºor schizoid, nu e deosebit de complex, am mari dubii cã poate fi numit RPG, e unul din experimentele ratate ale lui Molyneux (desigur, el are altã pãrere, dar acum aþi crescut mari ºi ºtiþi cã nu tot ce iese din gura maestrului se adevereºte),dar are un farmec aparte care nu poate fi contestat ºi e o experienþã plãcutã dacã îl iei ca atare (un action casual simpatic, ºi duios aº putea spune, cu o atmosferã plãcutã, de basm). Vorbesc, desigur, despre oricare dintre primele douã jocuri din serie, cãci al treilea n-a ajuns prin redacþie nici in ziua de azi. Ei bine, astãzi am aflat ce inseamnã "simultan" pentru Microsoft, Molyneux ºi oamenii de la Lionheart: un decalaj de aproape ºase luni. Cãci versiunea pentru PC va ajunge pe rafturile magazinelor americane in data de 17 mai 2011. ªi ca dovadã cã posesorii de PC sunt consideraþi niºte duri ai gaming-ului, versiunea pentru PC va include un mod HARDCORE! EXCLUSIV! care va mãri nivelul de dificultate la un nivel acceptabil pentru indivizii care se aºteaptã sã mai ºi moarã dacã se duc sã bea un pahar cu apã in timpul unei lupte ºi uitã sã punã pauzã.
Aºadar, sã recapitulãm: versiunea pentru PC ne va vizita la o jumãtate de an dupã cea de consolã exact in aceeaºi zi in care The Witcher 2 iºi va flutura pleata cea albã prin magazine. Mã simt norocos ºi vã propun un mic rãmãºag: pe cat pariem cã vanzãrile slabe vor fi puse in carca pirateriei ?
Aºadar, sã recapitulãm: versiunea pentru PC ne va vizita la o jumãtate de an dupã cea de consolã exact in aceeaºi zi in care The Witcher 2 iºi va flutura pleata cea albã prin magazine. Mã simt norocos ºi vã propun un mic rãmãºag: pe cat pariem cã vanzãrile slabe vor fi puse in carca pirateriei ?