Jack Black și obsesia sa pentru Red Dead Redemption 2 - ?n timp ce Jason Momoa nici măcar nu știe ce este.

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GamesAreaBOT
    Senior Member
    • Feb 2011
    • 197

Jack Black și obsesia sa pentru Red Dead Redemption 2 - ?n timp ce Jason Momoa nici măcar nu știe ce este.

"It wasn't a game, it was a way of life," the actor says about his 400 hours in the Rockstar epic
    Dacă există un joc care a cucerit milioane de jucători din ?ntreaga lume, Red Dead Redemption 2 este acel titlu. Și printre fanii cei mai devotați se numără nimeni altul dec?t Jack Black, care recent a dezvăluit pasiunea sa profundă pentru jocul de la Rockstar Games. ?n timpul unei interviuri pentru ComicBook, ?n timp ce promova filmul Minecraft: The Movie, Jack Black și Jason Momoa au discutat despre experiențele lor cu jocurile video – și aici a apărut o mare surpriză.
    400 de ore ?n Red Dead Redemption 2 – și fără regrete

C?nd a fost ?ntrebat despre jocurile sale preferate, Jack Black nu a avut ?ndoială ?n a arăta că Red Dead Redemption 2 este una dintre cele mai bune experiențe din viața sa. Actorul a dezvăluit că s-a cufundat ?n mod profund ?n universul jocului, petrec?nd mai mult de 400 de ore ?n timpul pandemiei.
    "A fost ?n timpul pandemiei. Am jucat Red Dead Redemption 2 și am trăit ?n interiorul jocului. Nu a fost un joc. A fost un stil de viață. Am petrecut 400 de ore, a fost mult, și nu-mi pare rău deloc. A fost foarte distractiv. Lumea aceea este frumoasă, un univers incredibil pe care l-au creat."
    ?n timp ce Jack Black era emoționat vorbind despre epopeea western a Rockstar, colegul său de interviu, Jason Momoa, a spus o bombă: el nu a auzit niciodată de joc. Reacția lui Jack Black a fost instantanee.
    "Băi, tu nu ai auzit de Rockstar Games? Acești tipi sunt artiști. Trebuie să joci, ?ți va schimba viața. Dacă trebuie să joci un singur joc, trebuie să fie acesta!"
    Dar Momoa a explicat că evită acest tip de joc dintr-un motiv foarte specific: se atașează ușor și, dacă ar ?ncepe, probabil nu ar putea să se oprească. Jack Black, știind deja pericolele de a te pierde ?n Vestul Sălbatic virtual, a fost de acord.
    "Probabil este mai bine. Te pierzi acolo. Ai răm?ne acolo ani de zile."
    Momoa și pasiunea sa pentru jocuri: Street Fighter și personajele favorite

Chiar fără să cunoască Red Dead Redemption 2, Jason Momoa nu este complet străin de lumea jocurilor. ?n timpul conversației, el a dezvăluit că a jucat mult Street Fighter, și chiar și-a ?mpărtășit personajele favorite.
    "Am două. Ryu și Blanka."
    ?n timp ce Jack Black se scufunda ?n Vestul Sălbatic digital al Rockstar, Momoa ?și petrecea timpul lans?nd Hadoukene și șocuri electrice la adversarii săi.

Influența lui Red Dead Redemption 2 asupra culturii pop

Nu este o noutate faptul că Red Dead Redemption 2 are un impact uriaș asupra culturii gamer. De la lansarea sa ?n 2018, jocul a v?ndut mai mult de 61 de milioane de exemplare, fiind unul dintre cele mai aclamate titluri ale ultimei decenii. Nivelul de imersiune, povestea cinematografică și detaliile absurde ale lumii deschise fac ca jucătorii precum Jack Black să fie complet absorbiți de experiență.
    ?n timp ce unii, cum ar fi Black, transformă jocul ?ntr-un adevărat stil de viață, alții, cum ar fi Momoa, preferă să se țină la distanță pentru a nu cădea ?n capcana dependenței. Dar un lucru este sigur: Red Dead Redemption 2 răm?ne unul dintre cele mai impactante titluri din istoria jocurilor video – și un joc care, conform lui Jack Black, "toată lumea ar trebui să joace măcar o dată ?n viață".

Echipa Games Area
Working...