Castigatorii Roblogfest 2010

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GamesAreaBOT
    Senior Member
    • Feb 2011
    • 200

Castigatorii Roblogfest 2010

Anul asta, aflat ala a V-a editie nu mi s-a mai parut ca a generat atat de multa valva ca in alti ani in care toata lumea se ruga de toata lumea sa fie votati. Nu stiu cum stau statisticile, daca s-au inscris mai multi decat la editiile precedente dar pot spune cu siguranta ca este o oarecare imbunatatire din punct de vedere calitativ pe blogurile cu un scop bine definit.
    Roblogfest este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului in ceea ce priveste bloggingul in particular sau comunitatea de internet din Romania in general. Singura competitie nationala care premiaza excelenta din blogosfera – popularitatea, profesionismul sau modul de folosire a mediului din jurul unui blog. Prima editie a avut loc in 2006 din initiativa lui Dragos Novac cu scopul coagularii comunitatii bloggerilor din Romania.

Evenimentul este gandit ca un concurs popular care premiaza cele mai populare bloguri din dot ro si a evoluat in timp adaptandu-se la tot ceea ce inseamna fenomenul de blogging din Romania.* Ca atare, principalul obiectiv al roblogfest este coagularea comunitatii bloggerilor din Romania iar atunci cand ne-am propus sa il organizam am avut in vedere urmatoarele principii:

1. oricine se poate inscrie si oricine poate vota
    2. totul este cat se poate de transparent iar rezultatele sunt furnizate in timp real, sau cat de rapid posibil
    3. concurenta e misto si cu ocazia asta vedem si noi cum stam fata de altii (sau ce cred altii despre asta) pe segmentul sau subiectele pe care ni l-am propus sa le acoperim cu blogurile noastre.
    4. Cel mai important lucru – vrem sa ne simtim bine nu sa creem dispute sau animozitati.

In timp ce lumea inca se distreaza la petrecerea Roblogfest de la Fratelli, noi cei de acasa le uram distractie placuta si ne uitam peste lista castigatorilor.

And the winners:

1. Personal & Infotainment – vot public
    Daily Cotcodac - Blog colectiv
    kristofer93 - Blog sub 18 ani
    BlackSheepSound - Blog de muzica
    Teo’s Blog - Blog culinar
    FILME TARI - Blog de filme
    FootballClub.ro - Blog de sport
    Viajoa - Blog travel
    AloModa – Blog de fashion
    Daily Cotcodac - Cel mai popular blog

2. Profesional – vot jurizat
    MONGOLIA - Blog foto
    Catalin Tolontan - Blog despre comunicare (media & advertising)
    Veioza Arte - Blog cultural (literatura, istorie)
    KIT blog - Blog de design/ creatie
    Inventarul Stricaciunilor Politice (doc.hotnews) - Blog despre politica
    Riscograma - Blog despre business
    Web Analytics Romania - Blog despre tehnologie
    Media lui Comanescu - Blog de jurnalist

3. Comunicare si Social Media – vot jurizat
    BMW Blog Romania - Blog de brand/produs
    Avon Space - Blog de companie
    Monden.info – Social media: Twitter pentru o companie
    Academia Catavencu – Social Media: Facebook pentru o companie
    Concurs LG – Kinecto – Comunicare: best use of social media intr-un mix de comunicare
    Cinema LG – Kinecto - Comunicare: campanie pe social media

Felicitari tuturor castigatorilor, tuturor participantilor si tuturor celor care meritau mai mult (eu eram fan Makavelis) . Cum vi s-a parut editia din acest an?
    Echipa Games Area
Working...