La iPad profitul e de 100%

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GamesAreaBOT
    Senior Member
    • Feb 2011
    • 200

La iPad profitul e de 100%

Nu prea am discutat despre iPad in zilele astea. Defapt nu am discutat despre nimic (sa zicem ca am sarbatorit Pastele).

Pe scurt s-a lansat pe 3 Arpilie in magazine revolutionarul produs Apple numit iPad (un iPhone cu steroizi) si a fost la mare cautare printre americanii creduli care au stat iar la cozi imense pentru a cumpara minunea. S-au vandut 300 000 in prima zi iar peste 1 milioan de aplicatii au fost descarcate de utilizatorii iPad. Asta nu inseamna ca nu s-au downloadat si carti in format electronic. Peste 250 000 de ebook-uri au fost descarcate de pe iBookstore (libraria Apple). Ramane de vazut daca va continua nebunia iPad si daca Steve Jobs avea dreptate cand lauda acest now produs.

Azi nu vom mai bate campii despre cat de tare e iPad-ul si daca stie sau nu sa gateasca. Vreau sa ne uitam peste cateva numere care ne spun cat costa materialele din care e facut un iPad si cat costa iPad-ul respectiv (sa spulberam curiozitatea, costa dublu).

Deci, conform studiului facut de cei de la iSuppli un iPad care costa 499$ (varianta cea mai ieftina, de 16GB) are materiale de 259.60$, varianta de 599$ cu 32GB are materiale in valoare de 289.10$ iar cel de 600$ cu 64GB are materiale de 348.10$

Daca doriti mai multe detalii despre ce contine minunea si de ce costa aprope dublu cititi asta.

Intre timp va invit sa urmariti un copil de 2 ani care “testeaza” un iPad:

[y]pT4EbM7dCMs[/y]

Puteti citi despre testul de user interface al parintelui aici

Sursa: SeoRomania
    Echipa Games Area
Working...