Ce sa cumpar? X-box 360 sau PS3?

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • blade
    Junior Member
    • Jul 2010
    • 9

Ce sa cumpar? X-box 360 sau PS3?

Am posibilitatea sa ma joc pe ambele in 720p. Care are grafica mai buna? Care e mai stabil? Care isi merita banii si care nu?

X BOX 360

PS3
  • mussy
    Junior Member
    • Nov 2010
    • 17

Salut,

Profit si eu de acest thred ca sa primesc acelasi raspuns din moment ce noul apartament inchiriat are si o plasma de 102 cm, ma tenteaza gandul sa cumpar un XBOX 360.

Singura problema este ca nu stiu de unde sa incep si cum sa fac.

Eu doresc doar sa ma pot juca cateva ore casual, nu pe net si sa il folosesc daca este posibil ca DVD player / music player.

Inainte de asta am avut un Wii care cu Homebrew stia destul de multe.

M-am uitat la cateva anunturi pentru console second hand, insa unele sunt cu HDD, altele nu. Unele cu controller wireless, altele nu.

Care este cel mai avantajos?

In alte cuvinte:
    1. Ce diferenta este daca am HDD si daca nu.
    2. Care sunt diferitele tipuri de modari si exista vreunul in care poti juca direct de pe HDD? (evident ... ca sa nu strici discurile originale).
    3. Cat are un cablu (lungime) de la un controller normal ... sunt aproximativ 200 cm intre TV si canapea.
    4. Care sunt avantajele sa o conectez la internet vs. sa o las offline? Dupa cum am zis, nu caut sa joc nimic online. Va fi mai degraba distractie intre prieteni.
    5. Ce se va strica prima oara la ea?

Si per total, pentru nevoile mele, care este configuratia cea mai potrivita calitate / pret?

Multumesc

Comment

• edyy
      Asgard Founder
      • Aug 2010
      • 352

1.In primul rand daca iti doresti un player bun de filme si de muzica iti recomand PS3, are player bluray.
      2. daca doresti sa joci discurile originale de pe HDD nu iti trebuie nici o modare ))
      3. nu prea are cablu. toate vin cu wireless standard.
      4. singurul lucru pentru care te legi online la xbox este sa te joci, pentru altceva nu ai de ce, aaa sau poate facebook. daca vrei browser web in consola il gasesti numai la PS3.
      5. nu prea are ce sa se strice, poate doar sa iti dea rrod un xbox 360 model anterior jasper, dar nu cred ca este cazul sa iti iei asa ceva.

In concluzie pentru nevoile tale iti recomand un PS3) , doar in situatia in care vrei ceva modabil poti sa iei un XBOX 360 cu o data de fabricatie incepand din august 2008 si sa nu fie slim, fiindca slim-urile nu se pot moda deocamdata din ce stiu eu.
      Ea era frumoasa ca umbra unui gamd ... Intre ape numai ea era pamant ...

Comment

Working...