Triunghiul Bermudelor

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • edyy
    Asgard Founder
    • Aug 2010
    • 352

Triunghiul Bermudelor

Triunghiul Bermudelor

Unii cred că legile fizicii nu se aplică in Triunghiul Bermudelor. Este unul din cele două locuri din lume unde acul busolei nu arată nordul adevărat, magnetic.

De-a lungul anilor, sute de vase şi avioane au dispărut in Oceanul Atlantic, in regiunea dintre Bermuda, Porto Rico şi Fort Lauderdale. Una dintre cele mai celebre dispariţii a avut loc in decembrie 1945, cand Cursa 19 - cinci bombardiere ale Marinei SUA - au dispărut in cursul unui exerciţiu de antrenament.

O posibilă explicaţie pentru misterioasa dispariţie a unor vase intregi ar fi rezervoarele mari de gaze care se găsesc in număr mare pe fundul oceanului, in această regiune. Cand gazul se ridică spre suprafaţă, se dizolvă in apă, diminuand astfel proprietăţile de flotabilitate şi provocand scufundarea vaselor.

voi credeti asta?
    daca ar fi asa de ce oare nu este mediatizat si nu se fac cercetari pe-acolo?
    de ce mi s-au gasit epavele in zona aceea unde sunt gazele ?
    chiar sunt curios, ce mai stiti despre el?
    Ea era frumoasa ca umbra unui gamd ... Intre ape numai ea era pamant ...
  • toli
    Member
    • Sep 2010
    • 32

a fost mediatizat pe dicovery channel. acolo am vazut si eu faza asta cu gazele care scad flotabilitatea vaselor. cea mai recenta intamplare este prin 90 si ceva parca la un concurs de yachting unde s-a scufundat o corabie, si este si filmata intamplarea. dar mai raman o groaza de intrebari, la care nu stie nimeni sa raspunda.Oricum cred ca au facut ei destule cercetari si cam stiu despre ce este vb si nu vor sa dezvaluie

Comment

• mussy
      Junior Member
      • Nov 2010
      • 17

chestia cu busola se datoreaza unei abnormaliatati am campului magnetic terestru(sper ca ati auzit de invesarea polilor si de zone cu camp magnetic schimbat) care este schimabat se afla mai multe zone pe pamant cu magnetism schimbat dar la triunghiul bermudelor e printre cele mai mari.
      si cea cu gazul e pe bune ca am vazut cand eu experimentat.
      In final mai e ceva pe acolo inafar de astea 2 fenomene ce mai e putem numai specula(uni zic ca estraterestri si etc).
      sau poate e coincidenta(intervalul de timp mare si nu sunt martori prea convingatori)

Comment

Working...