Credeti in existenta vieti extraterestre inteligente???si argumentati.
Credeti in existenta vietii extraterestre inteligente???.
Collapse
X
-
Exista domne,cum exista si pentru o furnica,omul.Iti dai seama ca pentru alte vietuitoare de pe pamant noi suntem, "The God" sau cum ai spus,extrateresti.Spre exemplu,o furnica nu cred ca ne vede pe noi mai degraba cred ca nici nu stie ca existam.Si la randul nostru nici noi nu vedem mai departe ceva ce nu stim ca ar exista.Daca nu ma insel am vazut un documentar in care s-a explicat ca daca creierul nostru nu stie ca exista ceva el nu va procesa ce a vazut chiar daca ochii nostri vad ceva...Sunt multe de spus asa ca fiti cu "mintea(ochi) in patru" -
Exista domne,cum exista si pentru o furnica,omul.Iti dai seama ca pentru alte vietuitoare de pe pamant noi suntem, "The God" sau cum ai spus,extrateresti.Spre exemplu,o furnica nu cred ca ne vede pe noi mai degraba cred ca nici nu stie ca existam.Si la randul nostru nici noi nu vedem mai departe ceva ce nu stim ca ar exista.Daca nu ma insel am vazut un documentar in care s-a explicat ca daca creierul nostru nu stie ca exista ceva el nu va procesa ce a vazut chiar daca ochii nostri vad ceva...Sunt multe de spus asa ca fiti cu "mintea(ochi) in patru"Comment
-
Comment
-
cred ca exista pentru ca se zice ca am explorat decat aproximativ 2% din univers. nu cred ca sunt eu atat de norocos incat sa fac parte din cea mai inteligenta rasa din univers.
nu ii contrazic pe cei care sunt de alta parere. depinde dupa ce filozof te iei...sigpic
One Dream ,One LoveComment
Comment